Výroba odrážadla trvá aktuálne len 2 dni

Ideálna príprava na bicykel

Odrážadlo: Ideálna príprava pre dieťa na jazdu na bicykli

Je veľkou radosťou sledovať, ako naše deti rastú a učia sa nové veci. Jednou z prvých vecí, ktorú sa väčšina detí učí, je chôdza. No ako to býva s bicyklovaním? Aká je najlepšia príprava pre naše deti, aby sa naučili jazdiť na bicykli bez pomoci rodičov a pomocných koliesok?

s-pomocnymi-kolieskami

Odpoveďou na túto otázku môže byť odrážadlo. Odrážadlo je malý bicykel bez pedálov, na ktorom sa dieťa vie pohybovať pomocou vlastnej sily a učí sa tak držať rovnováhu. Odrážadlo umožňuje dieťaťu naučiť sa bicyklovať bez strachu a pomoci rodičov, a tým sa mu otvárajú nové možnosti pre zábavu a aktívne trávenie voľného času.

banner-mojeodrazadlo

Ponuka odrážadiel na trhu je široká. My vám ponúkame odrážadlo, ktoré je ideálne pre najmenšie deti už od 18-tich mesiacov. Vďaka nízko nastaviteľnému sedadlu má odrážadlo najnižšiu výšku sedadla od zeme len 28 cm, čo z neho robí ideálny prvý bicykel pre vaše dieťa.

Odrážadlo je navyše originálne s vlastným menom alebo iným textom, ktorý si môžete vybrať sami. Farbu nápisu si môžete taktiež zvoliť podľa vašich predstáv. Ak chcete byť v bezpečí, ponúkame aj reflexné nápisy.
reflex-blog-donovaly1

Odrážadlo poskladáme podľa Vášho želania a doručíme vám ho do týždňa. Odrážadlo posielame poskladané, takže stačí vybaliť a môžete ísť.
balenie

A ak máte radi zimu, môžete si na odrážadlo v zime namontovať SKI adaptér a využívať ho aj na snehu.

moje-ski-odrazadlo2

Odrážadlo je teda skvelou prípravou pre vaše dieťa na jazdu na bicykli. Učí ho držať rovnováhu a pri prechode na bicykel už nemusí používať pomocné kolieska.

A pretože naše odrážadlo je skvelé už pre najmenšie deti, neváhajte a urobte radosť vašim deťom už dnes!